З десертом із шоколадних млинців та печива «Орео» я не помилилася. Він дуже смачний та ефектний.
Як приготувати десерт із шоколадних млинців та печива «Орео»
Ця страва тільки виглядає складною, повірте. Насправді її легко розбити на 3 етапи: млинці, крем, збирання. І тільки почавши готувати, ви зрозумієте, що впораєтеся швидше за вказаний час.
складові:
- Яйце 4 шт.
- Цукор 1,5 ст. л.
- Ванілін 1 тріска.
- Пшеничне борошно 150 г
- Какао-порошок 45 г
- Молоко 300 мл
- Вершкове масло 45 г
- Вершковий сир 5 ст. л.
- Згущене молоко варене 3 ст. л.
- Печиво Oreo 10 шт.
- Чорний шоколад 85 г
- Вершки 100 г
- Арахіс 60 г
- Сіль 0,5 ч. л.
Приготування:
- Насамперед потрібно приготувати млинці. У глибокій мисці збийте яйця з щіпкою солі, цукром та ванільним цукром. Додайте туди просіяний какао-порошок та ретельно перемішайте інгредієнти до однорідності.
- Тепер додайте молоко. По частинах введіть борошно і замісіть однорідне рідке тісто. Щоб тісто не прилипало до сковороди під час смаження, додайте до нього розтоплене вершкове масло.
- З усього тіста приготуйте тонкі шоколадні млинці. Дайте їм повністю охолонути. Тим часом зробіть крем. Вершковий сир перемішайте до однорідності зі згущеним молоком. Розстеліть фольгу на робочій поверхні.
- Викладіть млинець на фольгу та змастіть кремом. Зверху внахлест викладіть наступний млинець і змастіть кремом. Повторюйте дію, доки всі млинці не закінчаться. Посипте заготівлю подрібненим печивом.
- Загорніть млинці у щільний рулет і залиште його у фользі в холодильнику щонайменше на 4 години. Готовий рулет перемажте глазур’ю. Для цього нагрійте жирні вершки та шоколад. Додайте до глазурі арахіс і добре перемішайте.
Десерт практично готовий. Залишилося лише перемазати його глазур’ю з горішками і знову відправити до холодильника тепер уже на 30 хвилин.
Смачного!