З десертом із шоколадних млинців та печива «Орео» я не помилилася. Він дуже  смачний та  ефектний.

Як приготувати десерт із шоколадних млинців та печива «Орео»

рулет із млинців

Ця страва тільки виглядає складною, повірте. Насправді її легко розбити на 3 етапи: млинці, крем, збирання. І тільки почавши готувати, ви зрозумієте, що впораєтеся швидше за вказаний  час.

складові:

  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 1,5 ст. л.
  • Ванілін 1 тріска.
  • Пшеничне борошно 150 г
  • Какао-порошок 45 г
  • Молоко 300 мл
  • Вершкове масло 45 г
  • Вершковий сир 5 ст. л.
  • Згущене молоко варене 3 ст. л.
  • Печиво Oreo 10 шт.
  • Чорний шоколад 85 г
  • Вершки 100 г
  • Арахіс 60 г
  • Сіль 0,5 ч. л.

Приготування:

  1. Насамперед потрібно приготувати млинці. У глибокій мисці збийте яйця з щіпкою солі, цукром та ванільним цукром. Додайте туди просіяний какао-порошок та ретельно перемішайте інгредієнти до однорідності.
  2. Тепер додайте молоко. По частинах введіть борошно  і замісіть однорідне рідке тісто. Щоб тісто не прилипало до сковороди під час смаження, додайте до нього розтоплене вершкове масло.десерт із шоколадних млинців
  3. З усього тіста приготуйте тонкі шоколадні млинці. Дайте їм повністю охолонути. Тим часом зробіть крем. Вершковий сир перемішайте до однорідності зі згущеним молоком. Розстеліть фольгу на робочій поверхні.
  4. Викладіть млинець на фольгу та змастіть кремом. Зверху внахлест викладіть наступний млинець і змастіть кремом. Повторюйте дію, доки всі млинці не закінчаться. Посипте заготівлю подрібненим печивом.десерт з орео
  5. Загорніть млинці у щільний рулет і залиште його у фользі в холодильнику щонайменше на 4 години. Готовий рулет перемажте глазур’ю. Для цього нагрійте жирні вершки та шоколад. Додайте до глазурі арахіс і добре перемішайте.

Десерт практично готовий. Залишилося лише перемазати його глазур’ю з горішками і знову відправити до холодильника тепер уже на 30 хвилин.

Смачного!