Цей лінивий торт без випічки підкорить своїм яскравим кокосово-шоколадним смаком, а також найпростішим рецептом.

Для того щоб такі ласощі дійсно нагадували за смаком популярні батончики, приготуйте сирний крем за спеціальною рецептурою. Замість цукру або цукрової пудри додайте до нього кокосову стружку та згущене молоко. Саме вони й відповідатимуть за насолоду ласощів та його схожий смак із магазинним десертом.

Як приготувати «Баунті» (ледачий торт без випічки)

Основа для цього торта робиться за 2 хвилини. За наявності блендера потрібно 60 секунд. Якщо ж у вас немає такого девайса, візьміть поліетиленовий пакет. Помістіть у нього шоколадне печиво. А потім пройдіться ним качалкою, подрібнюючи до стану однорідної крихти.

складові:

  • Печиво з какао 350 г
  • Йогурт 250 г
  • Згущене молоко 5 ст. л.
  • Сир 300 г
  • Кокосова стружка 40 г
  • Лимонний сік 1 ст. л.
  • Чорний шоколад 90 г
  • Вершки 100 мл

Приготування:

  1. Робимо основу для десерту. Беремо шоколадне печиво. Поміщаємо його у чашу блендера. Подрібнюємо печиво до стану крихти. Викладаємо його в глибоку миску.
  2. Вливаємо до подрібненого печива грецький йогурт. Додаємо 2 ст. л. згущеного  молока. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси.
    торт
  3. Приступаємо до приготування крему. В окрему ємність поміщаємо сир. Всипаємо до нього кокосову стружку. Додаємо згущене молоко, що залишилося.
  4. Вливаємо до з’єднаних інгредієнтів свіжий лимонний сік. Перебиваємо все за допомогою занурювального блендера до однорідної консистенції.
    торт
  5. Готуємо глазур. Розламуємо  темний шоколад на шматочки. Розтоплюємо його на водяній бані. Вливаємо до шоколаду вершки жирністю 15%. Перемішуємо до однорідної суміші.
  6. Збираємо десерт. Поміщаємо на тарілку  кулінарне кільце діаметром 16-18 см. Викладаємо в нього першим шаром масу шоколадного печива. Акуратно її рівняємо.
    торт
  7. Потім викладаємо на основу сирний крем. Поступово його розподіляємо. Поливаємо все шоколадною глазур’ю. Рівняємо її та відправляємо торт на 6 годин у холодильник.

Найважче у приготуванні такого кокосоввого десерту  – дочекатися того моменту, коли шоколадна глазур повністю захолоне і крем стабілізується.