Десерт завжди виходить яскравим та смачним.

Як приготувати простий торт з желе та фруктами

простий торт з желе

складові:

  • Желе 3 шт.
  • Желатин 25 г
  • Сметана 1 л
  • Цукор 3 ст. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.
  • Крекер 300 г
  • Мандарини 2 шт.
  • Банан 1,5 шт.
  • Ківі 2 шт.

Приготування:

  1. Для приготування торта вам знадобиться 3 упаковки желе різних кольорів. Я брала вишневе, персикове та ківі. Готуємо желе за інструкцією, лише зменшимо кількість води наполовину. Желе має бути густим.желейний торт
  2. Готове желе наріжте кубиками, пересипте в глибоку миску. Вона буде формою для торта. Миску попередньо вистеліть харчовою плівкою. Туди ж відправте очищені та нарізані фрукти.
  3. Сметану кімнатної температури збийте із цукром. Додайте ванільний цукор. Желатин залийте кип’яченою водою, розмішайте і дайте набрякнути. Поставте набряклий желатин у мікрохвильову піч на 20 секунд з перервами на помішування.простий торт
  4. Змішайте  желатин зі сметаною. Третю цю масу полийте желе із фруктами. Решту змішайте з крекерами з маком. Перемішайте і пересипте суміш поверх желе. Розрівняйте інгредієнти.
  5. Відправте  торт у холодильник хоча б на годину. Але краще залишити його  на 3:00. Потім переверніть торт на плоску тарілку, заберіть плівку. Готово!торт з желе

Як вам такий десерт? Моя сестра, коли вперше спробувала його, вирішила доповнити інгредієнти парочкою своїх улюблених продуктів. Наприклад, з рештою фруктів вона додає в торт коктейльні вишні і  родзинки. Виходить теж дуже смачно!