Десерт завжди виходить яскравим та смачним.
Як приготувати простий торт з желе та фруктами
складові:
- Желе 3 шт.
- Желатин 25 г
- Сметана 1 л
- Цукор 3 ст. л.
- Ванільний цукор 1 ч. л.
- Крекер 300 г
- Мандарини 2 шт.
- Банан 1,5 шт.
- Ківі 2 шт.
Приготування:
- Для приготування торта вам знадобиться 3 упаковки желе різних кольорів. Я брала вишневе, персикове та ківі. Готуємо желе за інструкцією, лише зменшимо кількість води наполовину. Желе має бути густим.
- Готове желе наріжте кубиками, пересипте в глибоку миску. Вона буде формою для торта. Миску попередньо вистеліть харчовою плівкою. Туди ж відправте очищені та нарізані фрукти.
- Сметану кімнатної температури збийте із цукром. Додайте ванільний цукор. Желатин залийте кип’яченою водою, розмішайте і дайте набрякнути. Поставте набряклий желатин у мікрохвильову піч на 20 секунд з перервами на помішування.
- Змішайте желатин зі сметаною. Третю цю масу полийте желе із фруктами. Решту змішайте з крекерами з маком. Перемішайте і пересипте суміш поверх желе. Розрівняйте інгредієнти.
- Відправте торт у холодильник хоча б на годину. Але краще залишити його на 3:00. Потім переверніть торт на плоску тарілку, заберіть плівку. Готово!
Як вам такий десерт? Моя сестра, коли вперше спробувала його, вирішила доповнити інгредієнти парочкою своїх улюблених продуктів. Наприклад, з рештою фруктів вона додає в торт коктейльні вишні і родзинки. Виходить теж дуже смачно!