Для приготування пирога з яблучною начинкою вам знадобиться зовсім небагато продуктів. По-перше, маргарин. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, щоб продукт став кімнатною температурою. Також запасіться пшеничним борошном та яблуками, адже це і є основні інгредієнти!

Як приготувати яблучний пиріг на маргарині.

тертий пиріг з яблуками

складові:

  • Маргарін 200 г
  • Яйце 3 шт.
  • Пшеничне борошно 4 скл.
  • Кориця 1 ч. л.
  • Цукор 1 скл.
  • Ванільний цукор 10 г
  • Сода 0,5 ч. л.
  • Яблуко 4 шт.
  • Цукрова пудра 3 ст. л.

Приготування:

  1. Насамперед займіться тістом. У глибоку ємність покладіть розм’якшений маргарин, яйця, цукор та ванільний цукор (його можна не використовувати). Змішайте інгредієнти до однорідної маси.
  2. Потім додайте до однорідної суміші просіяне борошно і соду (її можете замінити розпушувачем). Замішуємо м’яке  тісто. Накрийте ємність із тістом плівкою і відставте  убік.яблучний пиріг на маргарині
  3. Далі займіться приготуванням начинки. Яблука промийте під проточною водою та почистіть від шкірки. Наріжте їх дрібними шматочками або натріть на тертці. Пересипте яблука корицею.
  4. Духовку заздалегідь розігрійте до 190 °С. Форму для випікання застеліть пергаментом або змастіть олією. Від тіста відріжте третину. Більшу частину розрівняйте у формі, сформувавши як дно, так і бортики.
  5. На тісто викладіть рівномірний шар яблучної начинки. Пересипте її цукром за смаком. Потім натріть меншу частину тіста і відправте пиріг до духовки на 30 хвилин. Верх випічки має стати золотистого кольору.пиріг на маргарині

Пиріг готовий! Дайте йому охолонути, не дістаючи з  форми. В іншому випадку ви можете пошкодити його форму. Пересипте цукровою пудрою і подавайте до столу, нарізавши на порційні шматочки. Ця мегаекономний  солодкий  десерт  відмінно підійде до чаю та кави.