Торт «Снікерс» без випічки виходить не менш смачним, ніж його класичний варіант. Але на його приготування йде всього 30 хвилин, а не 2 години.

Для основи цього торта радимо взяти 4 прямокутні вафельні листи. З них необхідно буде сформувати дві пари, як скріпний елемент яких виступить шоколадна помадка. Бажаєте взяти круглі вафельні листи? У цьому випадку можете одразу зменшити кількість помадки, яку варите.

Як приготувати торт «Снікерс» без випічки

Додайте в начинку просте галетне печиво або солодкі вершкові крекери. Тільки перед цим подрібніть їх. Помістіть печиво у поліетиленовий пакет. Подрібніть його, використовуючи качалку або молоточок для приготування відбивних. Також можете зробити крихту з печива вручну.

складові:

  • Вафельний корж 4 шт.
  • Цукрова пудра 180 г
  • Згущене молоко варене 500 г
  • Вершкове масло 480 г
  • Арахіс 250 г
  • Молоко 10 ст. л.
  • Какао-порошок 8 ст. л.
  • Печиво 180 г

Приготування:

  1. Готуємо шоколадну помадку. У сотейник із товстим дном вливаємо молоко. Всипаємо какао-порошок та цукрову пудру. Перемішуємо всі інгредієнти за допомогою віночка.
    торт
  2. В отриману суміш додаємо 180 г розм’якшеного вершкового масла, нарізаного шматочками. Відправляємо сотейник на маленький вогонь.
  3. Варимо шоколадну суміш до загускання та однорідності, постійно її помішуючи. До кипіння не доводимо!
  4. Змащуємо гарячою шоколадною помадкою один вафельний лист. Накриваємо його іншим, трохи притискаючи. Те ж робимо і з вафельними листами, що залишилися. Зверху на заготовки поміщаємо дерев’яну дошку.
    торт
  5. Готуємо начинку. У глибокій ємності збиваємо 300 г розм’якшеного вершкового масла, використовуючи міксер. Поступово додаємо до нього варене згущене молоко, добре все збиваючи.
  6. Подрібнюємо печиво за допомогою качалки або молоточка до стану великої крихти. Всипаємо його у вершкову суміш. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.
  7. Підсушуємо арахіс на сковороді без додавання олії. Подрібнюємо його ножем. Додаємо горіхи до начинки зі згущеного молока. Все знову перемішуємо до однорідності.
    торт
  8. Викладаємо горіхову начинку на одну пару з’єднаних вафельних листів. Акуратно її рівняємо. Накриваємо начинку другою парою вафель. Ставимо торт під прес. За півгодини відправляємо його в холодильник на ніч. Готово!

Через 6–8 годин можете діставати вафельний торт «Снікерс» з холодильника. Після дегустації у вас не залишиться сумнівів, що ці ласощі не поступаються  смаком  класичному десерту з горіховою начинкою.