Пестити себе солоденьким і не нашкодити при цьому фігурі можливо. Необхідно лише приготувати нашвидкуруч освіжаючий яблучний десерт без цукру. До складу цього смаколику  не входять ні вершки, ні молоко, ні яйця. Ну і, звичайно ж, пшеничне борошно використовувати не доведеться. Готуємо шикарну солодку страву без випічки.

Це зовсім некалорійний десерт, адже він складається лише з яблучного пюре, води та желатину. Всього 3 найпростіші і доступніші інгредієнти, зате який розкішний результат! Смаколик  виходить ніжнішим ніжнішим, з приємною консистенцією і незрівнянним ароматом.

десерт

Як приготувати смачний яблучний десерт без цукру

Щоб зробити ці ласощі своїми руками, слід використовувати фруктове пюре. Ви можете купити дитяче яблучне пюре або приготувати його самостійно. У цьому немає нічого складного. Візьміть 500 г свіжих яблук. Почистіть їх від шкірки і видаліть серцевину. Розріжте яблука на четвертинки і помістіть в  пакет для випічки . Зробіть у ньому кілька отворів, використовуючи зубочистку. Відправте пакет  в мікрохвильову піч на 5 хвилин, встановивши максимальну потужність. Потім перебийте фрукти занурювальним блендером до однорідності. Пюре готове!

складові

  • Яблучне пюре 250 г
  • Желатин 20 г
  • Вода 60 мл

Приготування

  1. Всипаємо желатин у невелику ємність. Заливаємо його водою і добре перемішуємо. Залишаємо желатин на 10 хвилин при кімнатній температурі для набухання.
  2. Поміщаємо в глибоку миску яблучне пюре. Збиваємо його міксером. Потім нагріваємо  на водяній бані желатинову суміш. Коли вона трохи охолоне, починаємо її вливати до фруктів.
    десерт
  3. Збиваємо яблучне пюре з желатином протягом 5-7 хвилин, використовуючи занурювальний блендер. Необхідно домогтися отримання світлої маси, що збільшилася в об”ємі.
  4. Розкладаємо пишну яблучну суміш в креманки або келихи. Відправляємо десерт у холодильник до повного застигання. Готово!
    десерт

Такий освіжаючий десерт можна посипати меленою корицею. Якщо ви не є сильним фанатом цієї спеції, тоді використовуйте чорний шоколад. Натріть його на дрібній тертці. А потім посипте шоколадною стружкою верх десерту.