Сьогодні  запікаємо  соковиті м’ясні рулетики з картоплею всередині.

Щоб смак цієї страви був більш пікантним, мона  додати до начинки солоні огірочки , цибулю та  болгарський  перець. Якщо у вас є перчик, наріжте його соломкою і додайте його  до решти інгредієнтів.

Як правильно запекти м’ясні рулетики з картоплею: ​​одна хитрість

Щоб зубочистки сильно не підгоріли в духовці,  використайте  хитрий лайфхак. Візьміть невелику глибоку ємність та наповніть її водою. Потім помістіть у неї зубочистки. Залиште  їх у рідині  хоча б на 30 хвилин. Ось і все – зубочистки готові до подальшого використання.

складові

  • Свинина 800 г
  • Картопля 3 шт.
  • Огірки солені 3 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Паприка 0,5 ч. л.

Приготування

  1. Нарізаємо свинячий биток на 6 шматочків однакового розміру. Викладаємо м’ясо на обробну дошку. Злегка його відбиваємо кулінарним молоточком із двох сторін.
  2. Розкладаємо свинячі шматочки на тарілку . Перчимо та  солимо з двох боків. Змащуємо кожен шматочок м’яса сметаною. Потім викладаємо їх один на один. Залишаємо свинину на 1 годину маринуватися.
    рулетики
  3. Чистимо цибулю. Нарізаємо її півкільцями. Поміщаємо цибулю в миску. Солимо і перчимо . Додаємо 1 ч. л. сметани. Добре все перемішуємо. Залишаємо цибулю на 20 хвилин на кухні.
  4. Нарізаємо солоні огірки на великі брусочки. Очищаємо картоплю. Нарізаємо її на тонкі брусочки. Злегка присолюємо картоплю.
    рулетики
  5. На край шматка м’яса викладаємо брусочки картоплі. Вони повинні трохи виходити за краї. Зверху поміщаємо трохи цибулі та солоний огірок. Присипаємо все паприкою.
  6. Згортаємо м’ясо з начинкою у рулет. Проколюємо його зубочисткою для фіксації. Робимо те саме з рештою інгредієнтів. Викладаємо заготовки на лист, застелений фольгою.
    рулетики
  7. Відправляємо м’ясні рулетики в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин. Якщо верх заготовок дуже зарум’янюватиметься, слід накрити їх фольгою.

Подавайте свинячі рулетики, поки вони гарячі. Бо м’ясо запікається відразу з картоплею всередині, у приготуванні ще якогось гарніру немає потреби.