Як приготувати овочеве рагу з фрикадельками.
Насправді, вказаний мною список інгредієнтів може змінюватися залежно від ваших смаків. Наприклад, з овочів я додаю лише картоплю з цибулею та морквою, а також кабачок та солодкий перець. Ви ж можете доповнити його часником, баклажаном та цвітною капустою. Так також буде дуже смачно!
складові
- Фарш із яловичини 250 г
- Картопля 350 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Кабачок 2 шт
- Болгарський перець 1 шт.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Соняшникова олія 15 мл
- Вода 600 мл
- Сіль за смаком
Приготування
- Фарш посоліть, додайте спеції до смаку. Наприклад, суміш перців, паприку чи сухий часник. Я додаю лише сіль. Перемішайте фарш і зробіть з нього фрикадельки за розміром, як на першому малюнку.
- Овочі почистіть та промийте. Наріжте середніми шматочками. Обсмажте все на розігрітій олії у каструлі з товстим дном. Додайте в каструлю томатну пасту. Поступово підливаючи воду, тушкуйте овочі 10 хвилин.
- Перекладіть у каструлю фрикадельки. Готуйте рагу ще хвилин 15. Посоліть і поперчіть страву до смаку, перевірте інгредієнти на готовність. Може знадобитися ще 7 хвилин на повільному вогні під кришкою до кінця приготування.
Ситна та цікава основна страва готова. Подавайте рагу до столу гарячим разом зі сметаною та скибочкою хрусткого тосту.
Смачного вам.