Як приготувати овочеве рагу з фрикадельками.

овочеве рагу

Насправді, вказаний мною список інгредієнтів може змінюватися залежно від ваших смаків. Наприклад, з овочів я додаю лише картоплю з цибулею та морквою, а також кабачок та солодкий перець. Ви ж можете   доповнити його часником, баклажаном та цвітною капустою. Так також буде дуже смачно!

складові

  • Фарш із яловичини 250 г
  • Картопля 350 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Кабачок 2 шт
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Соняшникова олія 15 мл
  • Вода 600 мл
  • Сіль за смаком

Приготування

  1. Фарш посоліть, додайте спеції до смаку. Наприклад, суміш перців, паприку чи сухий часник. Я додаю лише сіль. Перемішайте фарш і зробіть з нього фрикадельки за розміром, як на першому малюнку.овочеве рагу з фрикадельками
  2. Овочі почистіть та промийте. Наріжте середніми шматочками. Обсмажте все на розігрітій олії у каструлі з товстим дном. Додайте в каструлю томатну пасту. Поступово підливаючи воду, тушкуйте овочі 10 хвилин.
  3. Перекладіть у каструлю фрикадельки. Готуйте рагу ще хвилин 15. Посоліть і поперчіть страву до смаку, перевірте інгредієнти на готовність. Може знадобитися ще 7 хвилин на повільному вогні під кришкою до кінця приготування.рагу з фрикадельками

Ситна та цікава основна страва  готова. Подавайте рагу до столу гарячим разом зі сметаною та скибочкою хрусткого тосту.

Смачного вам.