Як би ефектно ця закуска не виглядала, готується вона із звичайнісіньких і цілком доступних інгредієнтів. Повний перелік продуктів ви знайдете нижче. Від себе доповню, що замість зеленого горошку можна використовувати консервовану кукурудзу. Тоді салат буде солодшим.

Як приготувати салат з горошком та морквою по-корейськи

салат з куркою

 

складові:

  • Куряче філе 300 г
  • Помідор 2 шт.
  • Консервований горошок 250 г
  • Морквина по-корейськи 200 г
  • Яйце 2 шт.
  • Кунжут 1 г
  • Майонез 120 г
  • Сіль 1 дрібка

Приготування:

  1. Попередньо відваріть філе в трохи підсоленій воді. Остудіть куряче м’ясо і наріжте його дрібними шматочками. Нанесіть на дно салатника тонку сітку з майонезучервона дівчина
  2. На майонез рівномірно викладіть шар відвареного філе. Далі знову нанесіть майонезну сітку. Поверх неї  викладаємо моркву по-корейськи. На  моркві зробіть знову  сіточку з майонезу. Засипте її зеленим горошком.
  3. В окремій мисці збовтайте яйця з щіпкою солі. Яєчну суміш поділіть навпіл. З кожної приготуйте млинець. Остудіть обидва млинці і наріжте коротенькими смужками.салат з помідорами
  4. Ці смужки викладіть наступним шаром на салат, перемажте майонезом. Нарізаємо помідори маленькими шматочками. Викладіть їх на шар із яєчного млинця по периметру. Прикрасьте салат чорним кунжутом.

Святкова закуска за бюджетним рецептом готова! Такий салат не потребує додаткового часу на просочення. Відразу після приготування ставте його на стіл. Лише своїм виглядом підніме рівень трапези, вже не говорячи про насичений смак салату. Готуйте із задоволенням!