Приготуйте  апетитний крабовий салат зі свіжим огірком.

Відварювати рис для цього варіанта   закуски не потрібно. Салат з крабовими паличками та зеленою цибулею виходить не надто важким,але  дуже апетитним та неймовірно поживним. Просто ідеально!

крабовий салат

Як приготувати крабовий салат зі свіжим огірком і зеленою цибулею

Щоб зробити смак салату дуже ніжним, необхідно додати до нього плавлений сир. Перед додаванням  даного продукту  до страви ,його слід натерти на тертці. Щоб це було легше зробити, помістіть плавлений сир на 20–25 хвилин у морозильну камеру. У трохи підмерзлому вигляді він буде в рази краще натиратися на тертці.

складові:

  • Крабові палички 200 г
  • Яйце 4 шт.
  • Зелена цибуля 30 г
  • Консервована кукурудза 200 г
  • Майонез за смаком
  • Огірки 1 шт.
  • Плавлений сир 2 шт.
  • Часник 2 зуб.

Приготування:

  1. Нарізаємо крабові палички невеликими шматочками. Миємо свіжий огірок. Обсушуємо його за допомогою паперового рушника. Нарізаємо овоч шматочками.
  2. Відварюємо яйця круто. Даємо їм охолонути. Очищаємо яйця від шкаралупи. Нарізаємо їх також шматочками.
  3. З’єднуємо крабові палички зі свіжим огірком та яйцями. Додаємо консервовану кукурудзу.
    крабовий салат
  4. Готуємо заправку. Очищаємо часник. Пропускаємо через прес. Додаємо часник до майонезу. Добре перемішуємо.
  5. Додаємо заправку до підготовлених інгредієнтів. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.
  6. Натираємо плавлений сирок на великій тертці. Додаємо його до інших продуктів. Акуратно все перемішуємо.
    крабовий салат
  7. Викладаємо салат на тарілку, використовуючи форму, або просто в глибоку миску. Дрібно нарізаємо помиту зелену цибулю. Прикрашаємо нею  салат.

Щоб готова закуска була більш ошатною, візьміть кулінарне кільце. Спершу покладіть  його на тарілку, а потім формуйте салат. Так вам вдасться зробити страву максимально апетитною та красивою. Дайте закусці постояти хоча б 30 хвилин у холодильнику. А потім вже можете діставати крабовий салат і подавати на стіл..