Пропонуємо вам найкращий варіант закуски, багатошаровий салат «Полтавський» . Виглядає він просто надзвичайно!

Візьміть практично такий же набір продуктів, що й на популярну закуску “Мімозу”, але приготуйте з нього оригінальнішу страву. Такий домашній салат прикрашений волоськими горіхами, сподобається всім без винятку.

салат

Як приготувати салат «Полтавський»?

Готуючи страви з плавленим сиром, пам’ятайте, що для легшої роботи з ним потрібно скористатися морозильною камерою. Надішліть у неї продукт хоча б на 20 хвилин.  Натирання плавленого сиру буде набагато простіше.

складові:

  • Сардіна в олії 230 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Плавлений сир 2 шт.
  • Волоські  горіхи за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез за смаком

Приготування:

  1. Відварюємо моркву в трохи підсоленій воді до готовності. Натираємо її на великій тертці. Очищаємо цибулю. Дрібно  нарізаємо.
  2. Відварюємо яйця . Охолоджуємо їх і очищаємо від шкаралупи. Натираємо яйця та плавлені сирки на тертці з великими отворами.
  3. Зливаємо рідину з консервованих сардин. Викладаємо рибу на тарілку. Розминаємо її, рівномірно розподіляючи поверхнею. Зверху малюємо сіточку з майонезу.
    салат
  4. На сардину викладаємо цибулю. Робимо тоненьку сітку з майонезу. Зверху викладаємо шар із відварених яєць, рівномірно їх розподіляючи. Злегка присолюємо. Малюємо майонезну сіточку.
  5. Зверху поміщаємо шар із моркви. Його також присолюємо. Покриваємо все майонезом. Потім викладаємо натерті плавлені сирки. Знову робимо сіточку з майонезу.
    салат
  6. Підсмажуємо на сухій сковороді волоські горіхи. Рубаємо їх до стану дрібної крихти, використовуючи ніж. Прикрашаємо горішками верх десерту, поступово їх викладаємо. Відправляємо салат у холодильник на 2-3 години. Готово!

На другий день цей багатошаровий салат ще смачніший.