Спробуйте приготувати смачний  салат з зеленим горошком.

Як приготувати салат з зеленим горошком та яйцем

салат із зеленим горошком

Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів. До того ж більшість із них досить бюджетні: кілька яєць, цибуля, трохи сиру та консервований горошок. А м’ясо зовсім відсутнє у списку. І без нього салат виходить досить ситним та смачним.

складові:

  • Твердий сир 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Консервований горошок 200 г
  • Майонез 2 ст. л.
  • Яблучний оцет 1 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • кріп за смаком
  • Вода 100 мл

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти. Цибулю очистіть і наріжте дрібно . Замаринуйте на 20 хвилин. Для цього перекладіть нарізану цибулю в невелику миску, додайте цукор, оцет і окріп.салат чайка
  2. Попередньо відваріть яйця круто.Нехай охолонуть ,а потім почистіть. Натріть яйця на великій тертці. Далі натріть твердий сир. Вибирайте  тверді сорти, наприклад, Голландський.
  3. З горошку злийте рідину, пересипте в глибокий салатник. Туди ж відправте яйця та сир. Посоліть до смаку, додайте нежирний майонез. З цибулі злийте маринад, додайте цибулю в салат.радянський салат
  4. Дрібно наріжте кріп, додайте його до салату і   відправте салатник в холодильник хоча б на 30 хвилин.