Спробуйте приготувати смачний салат з зеленим горошком.
Як приготувати салат з зеленим горошком та яйцем
Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів. До того ж більшість із них досить бюджетні: кілька яєць, цибуля, трохи сиру та консервований горошок. А м’ясо зовсім відсутнє у списку. І без нього салат виходить досить ситним та смачним.
складові:
- Твердий сир 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Консервований горошок 200 г
- Майонез 2 ст. л.
- Яблучний оцет 1 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- кріп за смаком
- Вода 100 мл
Приготування:
- Підготуйте інгредієнти. Цибулю очистіть і наріжте дрібно . Замаринуйте на 20 хвилин. Для цього перекладіть нарізану цибулю в невелику миску, додайте цукор, оцет і окріп.
- Попередньо відваріть яйця круто.Нехай охолонуть ,а потім почистіть. Натріть яйця на великій тертці. Далі натріть твердий сир. Вибирайте тверді сорти, наприклад, Голландський.
- З горошку злийте рідину, пересипте в глибокий салатник. Туди ж відправте яйця та сир. Посоліть до смаку, додайте нежирний майонез. З цибулі злийте маринад, додайте цибулю в салат.
- Дрібно наріжте кріп, додайте його до салату і відправте салатник в холодильник хоча б на 30 хвилин.