І з м’якими булочками для бургерів, і з хрусткою чіабаттою, і зі звичайним тостовим хлібом — ця закуска завжди виходить чудовою! Пропонуємо вам зробити найсмачніший сендвіч з яєчним салатом для найкращого перекусу або суперживильного сніданку.
Готуючи цю страву, радимо взяти покупні булочки для домашніх бургерів, верх яких щедро посипаний кунжутом Якщо їх ще трохи підігріти у духовій шафі, Вийде неймовірно смачно. Обіцяємо!
Як приготувати сендвіч з яєчним салатом до сніданку.
Щоб начинка сендвіча мала пікантний, а не нейтральний смак, радимо заправляти її не одним майонезом. Додайте ще й гостру гірчицю (також можете взяти дижонську). З таким додатковим інгредієнтом закуска вийде просто дивовижною.
складові
- Булка 4 шт.
- Яйце 6 шт.
- Крабові палички 100 г
- Майонез 2 ст. л.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Плавлений сир 1 шт.
Приготування
- Поміщаємо яйця в каструлю. Заливаємо їх водою. Відправляємо яйця на вогонь. Доводимо вміст каструлі до кипіння. Варимо яйця протягом 10 хвилин. Потім охолоджуємо їх.
- Очищаємо яйця від шкаралупи. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Поміщаємо яєчні жовтки в миску. Розминаємо їх за допомогою виделки. А білки нарізаємо дрібно .
- Відправляємо плавлений сир на півгодини до морозильної камери. Потім натираємо його на тертці з дрібними отворами. Нарізаємо невеликими шматочками крабові палички.
- У глибокій ємності з’єднуємо подрібнені яйця. Додаємо плавлений сир та крабові палички. Заправляємо все майонезом та гірчицею. Добре перемішуємо інгредієнти до однорідної маси.
- Розрізаємо булочки навпіл (вздовж), але не доходимо до кінця. Відправляємо їх у розігріту до 200 градусів духовку злегка підсушити.
- Поміщаємо всередину булочок яєчну начинку. Готово!
Як тільки ви начините сендвічі, радимо посипати їх подрібненим кропом. Для цього добре промийте свіжу зелень і обсушіть її. Дрібно наріжте кріп і посипте начинку готового сендвіча. Подавайте його як швидкий перекус так і ситний сніданок чи цікаву закуску. Вашим рідним така страва точно більше сподобається , ніж звичайні бутерброди.