Соєвий соус і мед – одна з найблискучіших комбінацій для дивовижного маринаду. Пропонуємо зробити за допомогою цього чудового  поєднання продуктів неймовірно ніжне та смачне м’ясо. Готуємо теплий салат зі свининою ,який здивує  своїм багатим смаком.

Щоб ця закуска була соковитою, радимо додати до м’яса болгарський перець і свіжі томати. Перший овоч необхідно злегка обсмажити на сковороді, а другий нарізати акуратною соломкою. Якщо ви візьмете перці та помідори різних кольорів , то  страва  буде виглядати дуже барвистою.

Як зробити смачний теплий салат зі свининою

Найважливіше у створенні такої закуски – правильне приготування м’яса. Спочатку замаринуйте його в пряній суміші. І лише потім уже обсмажуйте. Під час додавання до салату свинина має бути гарячою. Тому розрахуйте час так, щоб поєднувати її з іншими інгредієнтами безпосередньо перед подачею закуски.

складові

  • Свинина 500 г
  • Часник 7 зуб.
  • Болгарський перець 3 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Хмелі-сунелі 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Соєвий соус 140 мл
  • Цибуля 2 шт.
  • Мед 1 ст. л.
  • Вода 30 мл
  • Крохмаль 1 ч. л.

Приготування

  1. Ретельно промиваємо свинину. Обсушуємо її. Нарізаємо м’ясо тонкими смужками. Поміщаємо його у глибоку ємність. Вливаємо до свинини 100 мл соєвого соусу. Додаємо мед.
    салат
  2. Всипаємо до м’яса 0,5 ч. л. солі та хмелі-сунелі. Очищаємо 3 зубочки  часнику. Пропускаємо їх через прес. Додаємо часник до свинини. Ретельно перемішуємо. Залишаємо свинину маринуватися на 15 хвилин на кухні.
  3. Добре промиваємо  болгарський перець. Видаляємо насіння та плодоніжку. Нарізаємо його великими трикутними шматочками. Очищаємо цибулю. Нарізаємо її товстими півкільцями.
    салат
  4. Очищаємо часник, що залишився. Нарізаємо його на шматочки. Обсмажуємо часник на розігрітій сковороді зі олією протягом 30 секунд.
  5. Додаємо до овочів болгарський перець та цибулю. Добре їх перемішуємо. Обсмажуємо овочі протягом 7-8 хвилин на середньому вогні.
  6. Добре миємо  помідори. Видаляємо м’якоть. Нарізаємо товсту частину томатів (їх стінки) соломкою. Поміщаємо у глибоку миску. Додаємо до помідорів обсмажені овочі. Всипаємо 0,5 ч. л. солі.
    салат
  7. Обсмажуємо замариновану свинину на розігрітій сковороді зі олією. З’єднуємо в невеликій ємності 40 мл соєвого соусу з крохмалем та водою. Перемішуємо до однорідності.
  8. Вливаємо отриману суміш до м’яса. Перемішуємо. Тримаємо свинину на вогні до загустіння соусу. Додаємо гаряче м’ясо до овочів. Перемішуємо усі інгредієнти.

Потім потрібно буде лише перекласти готовий салат у гарну тарілочку та посипати його чорним кунжутом. Особливість такої закуски в тому, що її розкішний аромат і чудовий смак підкорюють з перших секунд.