Цей суп має  насичений  смак, густу  ​​консистенцію та вражаючу  різноманітність  інгредієнтів.

Як приготувати суп харчо

рецепт харчо

Готуємо за спрощеним рецептом  , як добре, що рецепт зберігся з часів молодості !

складові:

  • Свинина 260 г
  • Картопля 120 г
  • Рис 50 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста 40 г
  • Соняшникова олія 30 г
  • Цукор 1 дрібка.
  • Кінза 20 г
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Хмелі-сунелі за смаком
  • Перець чилі за смаком
  • Помідор 2 шт.

Приготування:

  1. Свинину відварюйте протягом 1,5 години. Далі дістаньте готове м’ясо з бульйону і трохи остудіть. Наріжте картоплю  і разом із рисом додайте в м’ясний бульйон. Варіть протягом 20 хвилин.
  2. Цибулю наріжте  шматочками  і підсмажте на олії до золотистого кольору . Натріть помідори на грубій тертці так, щоб в руках залишилася тільки шкірка. Додайте томатну пасту в сковороду і перемішайте.суп харчо
  3. Додайте в сковороду цукор. Гасіть пару хвилин. Кинзу грубо посікти і відправте в сковороду. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Також відправте  до сковороди.
  4. Все перемішайте. Готову засмажку пересипте в бульйон. Відварену свинину наріжте шматочками  і додайте в бульйон. Додайте спеції, посоліть до смаку. Дайте супу прокипіти протягом семи хвилин на повільному вогні.радянський суп

Ось тепер найулюбленіший  суп  готовий. Звичайно, щоб дотриматися грузинської традиції, ви можете додати до нього порізаний  чилі та подрібнені волоські горіхи.