Яблука з  корицею ідеальна начинка для випікання. Вона робить солодку страву в рази ароматнішою та смачнішою. Така фруктова начинка стане вашим постійним лідером, після того як ви приготуєте домашнє печиво з яблуками.

Ця випічка виходить навіть у тих, хто не любить працювати із тістом. Адже на його замішування потрібно зовсім небагато часу. До того ж, спеціальний комбайн для тіста використовувати не потрібно. Тому що ви і за допомогою рук чудово впораєтеся з цим.

печиво

Як приготувати домашнє печиво з яблуками.

Щоб готове печиво-конвертики мали дуже апетитний зовнішній вигляд, радимо використовувати фігурний ніж (Для нарізки піци). Розрізавши ним  тісто, ви отримаєте красиві та акуратні заготовки для десерту.

складові:

  • Пшеничне борошно 330 г
  • Молоко 50 мл
  • Вершкове масло 110 г
  • Сіль 1 дрібка
  • Ванільний цукор 8 г
  • Цукор 160 г
  • Розпушувач 1,5 ч. л.
  • Яблуко 2 шт.
  • Кориця за смаком
  • Яйце 1 шт.

Приготування:

  1. Готуємо яблучну начинку. Очищаємо великі фрукти від шкірки. Видаляємо серцевину. Нарізаємо яблука на маленькі шматочки.
  2. У сковороді розтоплюємо 10 г вершкового масла. Всипаємо 60 г цукру. Потім додаємо яблука. Всипаємо мелену корицю і добре все перемішуємо. Тушимо яблука до м’якості, регулярно їх перемішуючи.
    печиво
  3. Готуємо тісто. У велику ємність вбиваємо яйце. Додаємо сіль, ванільний цукор та 100 г звичайного цукру. Вливаємо молоко. Добре все збиваємо, використовуючи віночок. Вливаємо 100 г розтопленого вершкового масла. Перемішуємо усі інгредієнти.
  4. До яєчно-вершкової суміші поступово всипаємо просіяне пшеничне борошно з розпушувачем. Замішуємо м’яке та однорідне тісто, яке не липне до рук.
  5. Притрушуємо  робочу поверхню борошном. Розкочуємо на ній тісто в тонкий пласт. Розрізаємо його на квадратики однакового розміру.
    печиво
  6. На половину кожної заготовки викладаємо яблучну начинку. Накриваємо її другою стороною тіста. Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом.
  7. Відправляємо майбутнє печиво у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Готово!

Низ печива сильно підрум’яниться, при цьому верх залишиться світлим. Тому радимо посипати його цукровою пудрою, використовуючи дрібне ситечко.