Якщо ви захочете чогось перекусити після вечері, коли вже пізно йти в магазин, ви завжди можете приготувати цілу тарілку найм’якшої кокосово-персикової випічки. Жодна куплена випічка не зрівняється з домашньою, яку готують з любов’ю та якісних продуктів. М’яке печиво з варенням не тільки апетитно виглядає, але і має неперевершений смак.

Як приготувати м’яке печиво з варенням

печиво з варенням

Для приготування такого печива до чаю вам знадобиться типовий набір продуктів для пісочного тіста: розм’якшене вершкове масло, цукор, яйця, борошно… Але хоч інгредієнти цілком звичайні, процес чимось інтригує.

складові:

  • Вершкове масло 125 г
  • Соняшникова олія 125 мл
  • Яйце 2 шт.
  • Цукор 125 г
  • Сіль дрібка
  • Варення 120 г
  • Пшеничне борошно 500 г
  • Розпушувач 6 г
  • Лимонна цедра за смаком
  • Кокосова стружка 80 г

Приготування:

  1. Приготуйте тісто для печива. Для цього розм’якшене вершкове масло розімніть у глибокій мисці з цукром та цедрою лимона. Далі додайте до нього яйця та сіль. Змішайте інгредієнти віночком.м'яке печиво
  2. Додайте до цієї маси олію. Перемішайте. Тепер вмішуйте в масу 1 ст. л. персикового варення. Просійте в миску борошно та розпушувач. Замісити тісто. Воно буде в міру щільним та еластичним.
  3. Тісто скачайте в ковбаску, наріжте її однаковими шматочками. Кожен шматочок скачайте в колобок. Їх викладіть на лист, попередньо вистелений пергаментним папером. Випікайте печиво до 20 хвилин при 180 градусах.м'яке печиво з варенням

Випічка готова! Коли вона трохи охолоне, кожне печиво занурте у   варення і обваляйте в кокосовій стружці. Викладіть вироби на тарілку. Звичайно, ви можете використовувати не тільки персикове, але й будь-яке інше рідке варення. Бажано, щоб воно було світлим. Успіхів у приготуванні!