Популярні булочки синнабон, що підкорили серця ласунів з кожного куточка землі, мають велику кількість варіантів приготування. При цьому ніжне тісто, велика кількість кориці та вершковий крем – складові даного десерту, які є практично у всіх його варіаціях. Сьогодні ми  поділимося найцікавішим рецептом цієї випічки. Він не передбачає приготування крему, адже і без нього булочки виходять розкішними.

синобони

Як спекти ніжні синобони з яблуком та корицею

У приготуванні даного десерту дуже важливо додавати інгредієнти у зазначеній кількості. Тому у випіканні яблучних синнабонів вам повинні прийти на допомогу кухонні ваги , які прискорять цей процес.

складові:

  • Пшеничне борошно 580 г
  • Цукор 175 г
  • Кориця 1 ст. л.
  • Яйце 1 шт.
  • Молоко 300 мл
  • Дріжджі 20 г
  • Сіль 1 дрібка
  • Ванільний цукор 10 г
  • Кукурудзяний крохмаль 45 г
  • Вершкове масло 70 г
  • Яблуко 3 шт.

Приготування:

  1. У глибоку ємність вливаємо молоко. Додаємо свіжі дріжджі. Всипаємо 25 г цукру і 40 г пшеничного борошна. Добре все перемішуємо. Залишаємо ємність   кімнатної температури на 10 хвилин.
  2. У дріжджову суміш вбиваємо яйце. Всипаємо крохмаль, сіль та ванільний цукор. Ретельно перемішуємо. Всипаємо 540 г пшеничного борошна. Замішуємо тісто. Кладемо   його в ємність і накриваємо рушником. Відправляємо  в тепле місце на півгодини.
    синобони
  3. Притрушуємо  стіл борошном. Розкочуємо на ньому тісто в пласт. Розрізаємо  на смужки. Змащуємо їх розтопленим маслом. Посипаємо смужки меленою корицею та 150 г цукру.
  4. Очищаємо яблука. Нарізаємо їх слайсами. Викладаємо фрукти по всій довжині смужок із тіста.загортаємо смужки з яблуками   у невеликі рулети.
    синобони
  5. Поміщаємо майбутні булочки у форму для випікання, попередньо змастивши її олією. Відправляємо в духовку на 25 хвилин при 180 градусах.

Запаморочливий аромат, який почне доноситися з кухні під час випікання яблучних синнабонів, змусить ваших домашніх прибігти до вас за лічені секунди. Через це радимо одразу ставити чайник. Так вам вдасться швидше приступити до дегустації таких пишних булочок за філіжанкою вашого улюбленого гарячого напою.