Для апетитного зовнішнього вигляду цього десерту ми підготували рецепт молочної глазурі. Вона зробить печиво ефектнішим. З’єднайте 100 г цукрової пудри з молоком, поки не отримаєте однорідну суміш, якою  можна буде покрити десерт. А потім приступайте до декорування.

Як приготувати печиво ?

Печиво має досить цікаву форму, що нагадує сердечки.

складові:

  • Пшеничне борошно 250 г
  • Сир 300 г
  • Цукор 70 г
  • Вершкове масло 120 г
  • Апельсинова цедра 10 г
  • Ванільний цукор 8 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Цукрова пудра 100 г
  • Молоко за смаком

Приготування:

  1. Готуємо тісто. У великій мисці з’єднуємо сир і розм’якшене вершкове масло, нарізане шматочками. Всипаємо ванільний цукор та 20 г звичайного. Перебиваємо все занурювальним блендером до однорідної маси.
    печиво
  2. Натираємо на дрібній тертці апельсинову цедру. Додаємо її до сирної маси. Знову все добре перемішуємо.
  3. Поступово всипаємо до отриманої маси просіяне пшеничне борошно і розпушувач. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Розділяємо його на 2 рівні частини, кожну з яких поміщаємо в поліетиленовий пакет і відравляємо  в холодильник на півгодини.
    печиво
  4. Розгортаємо першу половину тіста в тонкий прямокутний пласт. Посипаємо його 50 г цукру на всій поверхні. Загортаємо  в рулет спочатку його верхню частину, доходячи до центру, а потім нижню. Складаємо дві отримані трубочки.
  5. Розрізаємо заготовку на 15 невеликих шматочків. Те саме проробляємо з другою частиною тіста. Отримані серця викладаємо на лист, застелений пергаментом. Відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
    печиво
  6. У невеликій ємності змішуємо цукрову пудру з молоком до отримання не надто густої глазурі. Покриваємо нею печиво. Залишаємо десерт до повного застигання молочної глазурі за кімнатної температури.

Таку солодку страву краще подавати до чаю з легкою кислинкою.