Для апетитного зовнішнього вигляду цього десерту ми підготували рецепт молочної глазурі. Вона зробить печиво ефектнішим. З’єднайте 100 г цукрової пудри з молоком, поки не отримаєте однорідну суміш, якою можна буде покрити десерт. А потім приступайте до декорування.
Як приготувати печиво ?
Печиво має досить цікаву форму, що нагадує сердечки.
складові:
- Пшеничне борошно 250 г
- Сир 300 г
- Цукор 70 г
- Вершкове масло 120 г
- Апельсинова цедра 10 г
- Ванільний цукор 8 г
- Розпушувач 1 ч. л.
- Сіль 1 дрібка
- Цукрова пудра 100 г
- Молоко за смаком
Приготування:
- Готуємо тісто. У великій мисці з’єднуємо сир і розм’якшене вершкове масло, нарізане шматочками. Всипаємо ванільний цукор та 20 г звичайного. Перебиваємо все занурювальним блендером до однорідної маси.
- Натираємо на дрібній тертці апельсинову цедру. Додаємо її до сирної маси. Знову все добре перемішуємо.
- Поступово всипаємо до отриманої маси просіяне пшеничне борошно і розпушувач. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Розділяємо його на 2 рівні частини, кожну з яких поміщаємо в поліетиленовий пакет і відравляємо в холодильник на півгодини.
- Розгортаємо першу половину тіста в тонкий прямокутний пласт. Посипаємо його 50 г цукру на всій поверхні. Загортаємо в рулет спочатку його верхню частину, доходячи до центру, а потім нижню. Складаємо дві отримані трубочки.
- Розрізаємо заготовку на 15 невеликих шматочків. Те саме проробляємо з другою частиною тіста. Отримані серця викладаємо на лист, застелений пергаментом. Відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- У невеликій ємності змішуємо цукрову пудру з молоком до отримання не надто густої глазурі. Покриваємо нею печиво. Залишаємо десерт до повного застигання молочної глазурі за кімнатної температури.
Таку солодку страву краще подавати до чаю з легкою кислинкою.