Як зі 100 г сиру спекти практично повне деко смачного десерту? Простіше простого! Для цього треба лише дізнатися, як готується ніжне. сирне печиво «Трояндочки » яке має чудовий аромат.
Ця випічка зачаровує своїм дивовижно красивим зовнішнім виглядом. Квіти, виготовлені з тіста, виглядають досить натурально. Але головна їхня перевага — це, звісно, чарівний смак.
Як правильно приготувати сирне печиво «Трояндочки»
Для того, щоб випічка відрізнялася дуже приємною текстурою ,що прямо тане в роті, потрібно використовувати кухонний комбайн. У ньому ви зможете дуже швидко зробити основу для розсипчастого та ніжного печива. Якщо ж у вас немає подрібнювача, добре попрацюйте виделкою і розітріть всі сирні грудочки перед початком формування десерту.
складові
- Сир 100 г
- Вершкове масло 100 г
- Яйце 1 шт.
- Пшеничне борошно 1 скл.
- Цукор 2,5 ст. л.
- Кориця 0,25 ч. л.
- Розпушувач 1 ч. л.
Приготування
- Поміщаємо в чашу подрібнювача сир жирністю 5% і розм’якшене вершкове масло. Вбиваємо яйце. Всипаємо 2 ст. л. цукру. Подрібнюємо все до однорідної кремоподібної маси.
- Всипаємо в сирну суміш пшеничне борошно та розпушувач для тіста. Пропускаємо через подрібнювач до отримання м’якого однорідного тіста. Поміщаємо його в поліетиленовий пакет і забираємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
- Розділяємо охолоджене тісто на кілька рівних частин, кожну з яких розкочуємо в тонкий шар. За допомогою кулінарної форми або склянки вирізаємо заготовки.
- Потім викладаємо 4 кружечки в одну лінію (внахлест). Згортаємо все у щільний рулет, формуючи валик. Розрізаємо його посередині на 2 частини однакового розміру.
- Злегка притискаємо отримані заготовки біля основи, трохи розкриваємо пелюстки і «Трояндочки» готові.
- Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом, дотримуючись дистанції. Посипаємо їх меленою корицею і цукром, що залишилися. Відправляємо лист у розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.
З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно 15–20 шт. (Це вже залежить від товщини розкочування тіста). До речі, не забудьте посипати готову випічку цукровою пудрою. Для цього краще використовувати дрібне ситечко. Приємного смаку!