Як зі 100 г сиру спекти практично повне деко смачного десерту? Простіше простого! Для цього треба лише дізнатися, як готується ніжне. сирне печиво «Трояндочки » яке  має чудовий аромат.

Ця випічка зачаровує своїм дивовижно красивим зовнішнім виглядом. Квіти, виготовлені з тіста, виглядають досить натурально. Але головна їхня перевага — це, звісно, ​​чарівний смак.

Як правильно приготувати сирне печиво «Трояндочки»

Для того, щоб випічка відрізнялася дуже приємною текстурою ,що прямо тане в роті, потрібно використовувати кухонний комбайн. У ньому ви зможете дуже швидко зробити основу для розсипчастого та ніжного печива. Якщо ж у вас немає подрібнювача, добре попрацюйте виделкою і розітріть всі сирні грудочки перед початком формування десерту.

складові

  • Сир 100 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Пшеничне борошно 1 скл.
  • Цукор 2,5 ст. л.
  • Кориця 0,25 ч. л.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Приготування

  1. Поміщаємо в чашу подрібнювача сир жирністю 5% і розм’якшене вершкове масло. Вбиваємо яйце. Всипаємо 2 ст. л. цукру. Подрібнюємо все до однорідної кремоподібної маси.
    печиво
  2. Всипаємо в сирну суміш пшеничне борошно та розпушувач для тіста. Пропускаємо через подрібнювач до отримання м’якого однорідного тіста. Поміщаємо його в поліетиленовий пакет і забираємо в морозильну камеру на 30 хвилин.
  3. Розділяємо охолоджене тісто на кілька рівних частин, кожну з яких розкочуємо в тонкий шар. За допомогою кулінарної форми або склянки вирізаємо заготовки.
  4. Потім викладаємо 4 кружечки в одну лінію (внахлест). Згортаємо все у щільний рулет, формуючи валик. Розрізаємо його посередині на 2 частини однакового розміру.
    печиво
  5. Злегка притискаємо отримані заготовки біля основи, трохи розкриваємо пелюстки і  «Трояндочки» готові.
  6. Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом, дотримуючись дистанції. Посипаємо їх меленою корицею і цукром, що залишилися. Відправляємо лист у розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.
    печиво

З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно 15–20 шт. (Це вже залежить від товщини розкочування тіста). До речі, не забудьте посипати готову випічку цукровою пудрою. Для цього краще використовувати дрібне ситечко. Приємного смаку!