Люблю ці ніжні мигдально-кокосові цукерки. Не раз пробувала відтворити їх смак у домашніх умовах, і лише за рецептом на посилання мені це вдалося. А нещодавно спробувала приготувати вафельний торт «Рафаелло». Такого простого торта з таким шикарним смаком ви більше не знайдете!

Цей десерт вийде з першого разу.  Настав час приступати до приготування!

вафельний торт

Як приготувати торт «Рафаелло»?

Якщо ви плануєте приготувати цей торт найближчим часом, переконайтеся, що маєте упаковку вафельних коржів, пачку кокосової стружки, плитку білого шоколаду і все для заварного крему. З

складові:

  • Яйце 10 шт.
  • Пшеничне борошно 220 г
  • Цукор 400 г
  • Кокосова стружка 300 г
  • Крохмаль 70 г
  • Вафельні коржі 3 шт.
  • Білий шоколад 100 г
  • Молоко 700 мл
  • Желатин 10 г
  • Збиті вершки 200 мл

Приготування:

  1. Першим приготуйте безе. Білки збийте з| 300 г цукру до твердої піни. Потім обережно втрутите в неї 300 г кокосової стружки і 150 г пшеничного борошна. Ретельно перемішайте кухонним комбайном.
  2. Цією масою перемажте всі три вафельні коржі. Надішліть їх на 15 хвилин у розігріту до 160 градусів духовку. Потім дайте коржам охолонути. Замочіть желатин у воді за інструкцією на упаковці.торт рафаелло
  3. Для приготування крему візьміть частину молока і змішайте його із залишками цукру, борошна, крохмалем та жовтками. У однорідну рідину тонким струмком перелийте гаряче молоко.
  4. Коли рідина знову стане однорідною, пересипте натертий у неї білий шоколад. Варіть помішуючи 5 хвилин. У готовий крем вилийте желатин. Дайте йому охолонути, накривши харчовою плівкою.вафельний торт рафаелло
  5. У охолоджений крем , вмішайте збиті вершки або 150 г вершкового масла. Перемажте кремом кожен корж і зберіть торт. Пересипте його кокосовою стружкою або тертим білим шоколадом.

Ось лінивий торт “Рафаелло” і готовий. Збережіть собі рецепт, адже він допоможе вам заощадити чимало часу. Десерт виходить смачним та ошатним, а за фактом такий простий.