Окрім шарлотки, міні-кишів та булочок, я дуже люблю готувати яблучний бісквітний рулет. Про нього і розповім далі.

Подібні рулети зазвичай готують із начинкою. Можна використовувати будь-який крем, згущене молоко або мак. Однак у цьому рецепті використовують лише яблука, які змішуються з тістом. У процесі приготування вони стають ніжними та кремовими ,так що додаткове просочення не знадобиться.

Яблучний бісквітний рулет: покроковий рецепт

Для приготування рулету  вам знадобиться великий прямокутний лист. Застелити його краще силіконовим килимком такого самого розміру.

складові:

  • Яйце 4 шт.
  • Цукор 100 г
  • Пшеничне борошно 120 г
  • Соняшникова олія 4 ст. л.
  • Яблуко 500 г

Приготування:

  1. Змішайте цукор та яйця, збийте до повного розчинення крупинок. Потім порційно додайте просіяне борошно, влийте масло, добре перемішайте.тісто
  2. Яблука за бажанням очистіть від шкірки, потім наріжте шматочками. У мене 4 яблука загальною масою приблизно 500 г.тісто з яблуками
  3. Деко застеліть, змастіть олією. По ньому рівномірно розподіліть тісто, потім вирівняйте лопаткою. Зверху викладіть яблука та відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.яблучний рулет
  4. Готовий бісквіт ще гарячим загорніть у рулет. Обгорніть його плівкою або рушником і дайте охолонути.бісквіт з яблуками
  5. Перед подачею рулет можна присипати цукровою пудрою, кокосовою стружкою чи какао.цукрова пудра

Таким чином можна приготувати рулет не тільки з яблуками, а й з сливами, грушами, ананасами та замороженими ягодами. Виглядає частування ефектно, а зусиль, як бачите, додається небагато. Беріть рецепт на замітку!