Приготувати смачні млинці, які до вподоби і наймолодшим членам сім’ї, і веганам, і тим, хто на правильному харчуванні, можливо. Молоко, яйця та пшеничне борошно, звичайно ж, не знадобляться. Печемо незвичайні та ніжні млинці з сочевиці на швидку руку.
Замочивши бобові увечері, вранці ви витратите лише 20 хвилин, щоб подати рідним смачний сніданок. Також ви можете зробити з сочевичних млинців відмінну закуску. Так як вони дуже гнучкі, це чудова основа для налисників. Начиніть їх крем-сиром із зеленню, тоді вашій закусці не буде рівних.
Як приготувати млинці з сочевиці?
У тісто для млинців ви можете додавати спеції на свій смак. Ми рекомендуємо використовувати сушені прованські трави, мелену паприку та сіль із перцем. Але також ви можете всипати в тісто сочевичне і свої улюблені прянощі які вважаєте за потрібне.
складові
- Сочевиця 150 г
- Вода 600 мл
- Прованські трави 0,5 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) 2 тріски.
- Соняшникова олія за смаком
Приготування
- Добре промиваємо сочевицю. Заливаємо її 300 мл чистої води. Залишаємо сочевицю на 3 години за кімнатної температури для замочування.
- Відкидаємо бобові на сито. Поміщаємо сочевицю в глибоку миску. Заливаємо знову 300 мл чистої води. Використовуючи занурювальний блендер, подрібнюємо до стану ніжного пюре.
- Всипаємо до сочевиці мелену паприку та прованські трави. Додаємо сіль та чорний мелений перець. Добре перемішуємо всі інгредієнти до однорідності.
- Змащуємо сковороду олією за допомогою кулінарного пензлика. Наносимо його тонким шаром. Обсмажуємо на сковороді млинці із сочевичного тіста.
- Готуємо млинці до тих пір, поки їхня поверхня не стане матовою (приблизно протягом 1,5 хвилини з кожного боку). Обсмажуємо на середньому вогні.
В результаті у вас має вийти приблизно 8 великих млинців. Вони дуже поживні та ароматні. Тому ні дорослі, ні діти не зможуть відмовитися від такого апетитного перекусу. Подавайте млинці з червоної сочевиці зі сметаною або улюбленими соусами.