Якщо ви, так само як і я, обожнюєте оселедець та іншу солону рибу, то наступний рецепт вам точно припаде до душі. Ця пікантна намазка з оселедця готується дуже швидко та з доступних інгредієнтів. Тому ви точно ще не раз захочете повторити цю смакоту.

Ніжна, смачна, в міру солона та дуже поживна. Обов’язково приготуйте!

продукти для намазування

Пікантна намазка із оселедця

Увага: обов’язково виберіть всі (навіть дрібні) кісточки з риби, щоб не було неприємних сюрпризів, коли подаватимете готову страву. Головний інгредієнт тут, як не дивно, морква. Її можна попередньо відварити, а можна і запекти. Тоді смак буде інтенсивнішим. Якщо вирішили запікати у  фользі , то спочатку овоч потрібно помити, почистити, нарізати великими брусками і злегка збризнути олією.

складові:

  • Оселедець 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Плавлений сир 2 шт.
  • Вершкове масло 80 г

Приготування:

  1. Почистіть оселедець від кісточок та шкірки, щоб вийшло чисте філе.
  2. Складіть рибу в блендер, додайте нарізану моркву (відварену) та плавлений сир. Збийте до однорідності. Замість плавленого сиру підійде і звичайний вершковий сир.
    приготування рибної намазки
  3. Щоб зробити намазку ніжнішою, додайте розм’якшене вершкове масло і збийте до однорідності ще раз. За бажанням також можна прикрасити улюбленою зеленню.

Таку намазку особливо смачно подавати на домашньому багеті або свіжоспеченій чіабатті. Спробуйте і ви не пошкодуєте ні на хвилину!