Якщо ви, так само як і я, обожнюєте оселедець та іншу солону рибу, то наступний рецепт вам точно припаде до душі. Ця пікантна намазка з оселедця готується дуже швидко та з доступних інгредієнтів. Тому ви точно ще не раз захочете повторити цю смакоту.
Ніжна, смачна, в міру солона та дуже поживна. Обов’язково приготуйте!
Пікантна намазка із оселедця
Увага: обов’язково виберіть всі (навіть дрібні) кісточки з риби, щоб не було неприємних сюрпризів, коли подаватимете готову страву. Головний інгредієнт тут, як не дивно, морква. Її можна попередньо відварити, а можна і запекти. Тоді смак буде інтенсивнішим. Якщо вирішили запікати у фользі , то спочатку овоч потрібно помити, почистити, нарізати великими брусками і злегка збризнути олією.
складові:
- Оселедець 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Плавлений сир 2 шт.
- Вершкове масло 80 г
Приготування:
- Почистіть оселедець від кісточок та шкірки, щоб вийшло чисте філе.
- Складіть рибу в блендер, додайте нарізану моркву (відварену) та плавлений сир. Збийте до однорідності. Замість плавленого сиру підійде і звичайний вершковий сир.
- Щоб зробити намазку ніжнішою, додайте розм’якшене вершкове масло і збийте до однорідності ще раз. За бажанням також можна прикрасити улюбленою зеленню.
Таку намазку особливо смачно подавати на домашньому багеті або свіжоспеченій чіабатті. Спробуйте і ви не пошкодуєте ні на хвилину!